Alişan ile sabah programı yapan Çağla Şikel, Profesör konuğunun bu çıkışı karşısında neye uğradığını şaşırdı. Show TV’de ‘Her Şey Dahil’ programının sunucuları Alişan ile Çağla Şikel’in bugünkü konuğu Prof. Dr. Canan Karatay’dı. Çocukların nasıl sağlıklı beslenmesi gerektiğini anlatan Prof. Dr. Canan Karatay, Şikel’in sorularına sert yanıtlar verdi. İki çocuk annesi olan Çağla Şikel, ‘Öyle bir an geliyor ki; o gün yemek yemiyor. Rüşvete başvuruyorum. ‘Yemeğini yersen sana içi sütlü bir çikolata vereceğim diyorum’ dedi.

‘ÖLSÜN MÜ ÇOCUK’

Oğullarına yemek yedirmek için rüşvet verdiğini söyleyen Çağla Şikel, Canan Karatay’ın tepkisiyle şoke oldu. ‘İşte o tehlikeli’ diye çıkışan Karatay’a Şikel, ‘Ama yiyor yemeği. Ölsün mü çocuk?’ karşılığını verdi. Şikel’in bu sözü üzerine Karatay, Şikel’i sert sözlerle bozdu.

‘CİN GİBİSİNİZ BİRAZ OKUYUN’

Sesini yükselten Karatay, Şıkel’e “Yaptığınız şey tehlikeli. Çocuğu rüşvete alıştırıyorsunuz. Cin gibisiniz. Biraz okuyun ve kendinizi geliştirin. Kimse açlıktan ölmez. O korkuyu yenin. Çocukları hepimiz çok severiz. Başımızın tacıdırlar. Çocuklar cindir. Annelerini ve büyüklerini sömürürler, kullanırlar.” dedi.